Partner van architect en bouwbedrijf

Al bij het ontwerp van bouwprojecten en bijzondere panden zitten wij vaak aan tafel bij architecten en bouwbedrijven. Juist omdat elektrotechniek zo belangrijk is voor het wooncomfort en werkomstandigheden. ETB Balk BV denkt mee over slimme en efficiënte oplossingen, maakt de CAD-tekeningen, rekent elke oplossing door en draagt zo bij aan de veiligheid, betrouwbaarheid en effectiviteit van het totale project. Bovendien leidt vroegtijdige samenwerking tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Woonhuizen, bedrijfspand, appartementencomplex

Van de plaatsing van de meterkast en wandcontactdozen tot het lichtontwerp. Van de voorbereiding voor airco en videobewaking tot de keuze voor LED, halogeen of spaarlamp. Woonhuis, bedrijfspand, appartementencomplex: ETB Balk BV heeft de visie, de expertise en de capaciteit om bij elk project van toegevoegde waarde te zijn.

Altijd volgens de laatste bouwnormen

Uiteraard werken wij altijd volgens de laatste bouwtechnische eisen. We hebben veel ervaring in utiliteit en woningbouw en kennen de eisen van smart grids, zonnepanelen en  andere alternatieve energievoorzieningen. ETB Balk BV is de gesprekspartner voor architecten en bouwbedrijven die net als wij kiezen voor kwaliteit.